Tällä kertaa äidin luokse äidin ja tyttären voimin. Ihana ajatus: en ole ollut tyttäreni kanssa reissussa pitkään aikaan ja nyt pääsemme aivan kahdestaan. Eikä tyttäreni ole käynyt aikoihin äitini luona.. Voi kuinka mummo tyttärentytärtään odottaa. :) Varasin juuri lennot ja matkalle lähdemme marraskuun puolivälissä. Onhan siihen vielä vähän aikaa, mutta siihen tuo reissu istui hyvin ja sen jälkeen tuskin enää tämän vuoden puolella matkustan kotikaupunkiini.

Olen saanut tänä syksynä viettää mukavasti laatuaikaa lasteni kanssa: ensin pojan kanssa Espanjan lämmössä ja sitten tyttäreni kanssa pohjoisessa. Kyllä tällaiseen laatuaikaan vähän kannattaakin satsata. Vaikka aina se kirpaisee, kun lentoja tilaa ja maksaa. Mutta rakkaitten vuoksihan tätä teen. Joten voin tehdä sen hyvällä omalla tunnolla. Vähän harmittaa, kun poikani ei pääse mukaan tällä kertaa, mutta saavatpahan viettää isä-poika-aikaa kotosalla. Osaavat varmasti nauttia siitäkin! :)

Nyt ulkona hipsii ensimmäisiä lumihiutaleita. Talvi ja pimeä ovat kohta niin totta kuin vain voivat olla... Kynttilöitä olen sytytellyt joka puolelle ja nautin kyllä myös tästä hiljaisesta tössöttämisestä, kun ei varsinaisesti tee mitään, mutta pelkällä olemisella saa kuitenkin paljon aikaan... Ihana ajatus, vaikka itse sanonkin. Tämän taidankin pitää mielessäni nyt pitkään. Oleminen ei aina ole helppoa, mutta kyllä se voimia kerää.

Eilen sain tavata hullun hassuja harrastuskamujani ja naurua riitti taas pariksi tunniksi ihan kunnolla. Itseltäni irtosi improilun lomassa jopa pari helmeä ja ai että niillä on kiva hehkutella ja kiherrellä itsekseen vielä pitkään improilun jälkeenkin.. Ja kyllä kunnon nauru tekee hyvää, vaikka jokin asia mieltä kaihertaisikin. Naurulla voi irroitella ja päästellä irti pahimmista kaiherruksista ja siihen ihana improharrastukseni on maailman paras väline.

Aikeeni oli laittaa kengät jalkaan ja suunnata pienelle kävelylle, mutta luulenpa sittenkin sonnustautuvani yökkäriin ja painuvani sohvalle peiton alle. Tiedä vaikka pääsisin lämpimään kainaloon... Ihanan syksyn pimeää iltaa teillekin!