Ihana päivä. Lähdin aamulla kotoani päiväksi evakkoon, koska meille tuli siivooja siistimään kotimme pitkästä aikaa. Vein pojan kouluun ja itse vein auton pesulle. Jo siitä lähti hyvä mieli läikehtimään.. :) Olin sopinut treffit rakkaan aikuisen tyttäreni kanssa klo 9 ja sitä kellon lyömää odotellessani ehdin vielä aamukahville mukavaan italialaiseen kahvilaan. Kahvia hörppiessäni luin hitaasti päivän Hesarin. Täydellistä.

Yhdeksältä ajoin hakemaan tyttäreni ja yhdessä lähdimme Ikeaan. Pitkästä, pitkästä aikaa saimme olla ihan kahdestaan ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Näin jälkikäteen ajatellen puhuimme myös sellaisista asioista, joista molemmat olimme halunneet toisillemme jutella. Hyvä, että nekin tulivat nyt puhutuksi, koska vaistosin, että olin taas onnistunut antamaan väärän kuvan omista ajatuksistani tyttärelleni erään hänelle tärkeän asian suhteen. Nyt se tuli korjattua ja pääsin kertomaan, kuinka tuen häntä hänen omissa ratkaisuissaan, vaikkeivat ne minun mieleeni aina olisikaan. Itse asiassa tämä kyseinen asia oli oikein hyvä juttu!

Ikeassa vietimme kolme tuntia. Laahustimme hitaasti, välillä jutellen, välillä vain hiljaa ollen osastolta toiselle ja katselimme kekseliäitä sisustusratkaisuja. Välillä pääsimme kommentoimaan toistemme väri- ja kuosivalintoja sekä sisutukseen liittyviä suunnitelmia. Puolivälissä iltapäivää kävimme syömässä jatkaen sen jälkeen taas shoppailua.

Ei tämän kummempaa - ja kuitenkin niin tavattoman paljon! Oli ihana olla tuon nuoren kauniin naisen naisen, oman tyttäreni, seurassa koko päivä. Nautiskella hänen onnestaan ja hymystään, joka valaisee tällä hetkellä synkimmänkin mielen. Eilen eräs näkijänainen sanoi, että hän näkee tyttäreni hymyilevän "ikään kuin hän tietäisi enemmän". Uskon, että hän tietääkin! Tällä hetkellä hän tietää täydellisen hyvin, mitä onni on ja mitä tarkoittaa olla rakastunut.

Ja kun pääsin takaisin kotiin, minua odotti ihanan siisti ja puhdas asunto. Meidän koti, johon Ikeasta ostetut uuden sohvatyynynpäälliset sopivat todella hyvin! :)

Olen kiitollinen.